20 Ocak 2021 Çarşamba

İngilizce Seviye Tespiti

 


 

İngilizcenizi geliştirmek için hangi yollara başvuruyorsunuz? Ücretsiz yollara mı yoksa ücretli yollara mı? Bizim tercihimiz her zaman ücretli yollardan geçiyor. Çünkü ücretli İngilizce özel dersleri ile çok daha fazla bilgi birikimine aynı zamanda çok daha iyi bir şekilde İngilizce konuşabilme yetisine sahip oluyoruz. İngilizceyi kısaca her anlamda biliyor ve istediğimiz şekilde diğer ülkelerdeki insanlarla akıcı bir şekilde konuşabiliyoruz. Eğer sizlerde İngilizce’yi akıcı bir şekilde konuşmak isterseniz İngilizce özel ders hizmeti alabilirsiniz. Alacağınız hizmet sonrası göreceksiniz ki fazlası ile bu iş size yaramış olacak.

İngilizce Seviye Testi

İngilizce özel ders hizmeti aldınız. Sıra şimdi İngilizcenizi test etme aşamasında. Dersleri aldıktan sonra İngilizce ne durumda diye bir bakalım. Google’a girin ve şu şekilde bir arama yaptırın; ‘’İngilizce seviye testi’. Bu arama sonucunda karşınıza çıkacak olan herhangi bir uygulamaya giriş yapın ve testlere başlayın. Test sonucunda sizlere İngilizce konusunda olan deneyiminiz ve seviyeniz verilecek. Bu seviyenize bakarken ne kadar gelişmiş olduğunuzu, ne denli İngilizcede kat ettiğinizi görmüş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...