14 Kasım 2022 Pazartesi

Instagram Beğeni Hilesi Gerçek Mi?

 


 

Kullanıcılar artık Instagram'da beğenilerini gizleyebilecek. Peki, beğeniler hala önemli mi?

Evet kesinlikle. Instagram'daki beğeniler hala her zamanki kadar önemli. Bunlar, Instagram algoritmasının önemli bir parçasıdır ve hangi içeriğin önerilmesi ve hangi gönderilerin en görünür olması konusunda hala önemli bir rol oynamaktadır.

Instagram, kullanıcıların ruh sağlığını korumak amacıyla kullanıcılara genel beğenileri gizleme seçeneği sundu. Bu nedenle, beğeni sayılarını gizlemek, platformdaki göz atma deneyiminde bir fark yaratabilir, ancak altta yatan beğeniler hala oradadır ve onları göremezsiniz.

Bu, görünür olsun ya da olmasın, Instagram gönderi beğenilerinin hala var olduğu ve Instagram katılımınız ve görünürlüğünüz için her zamanki kadar önemli olduğu anlamına gelir.

 

Instagram Beğeni Hilesini Nasıl Yapabilirim?

Instagramda beğeni hilesi yapmak istiyorsanız yapmanız gereken öncelikle sosyal medya hesabınızı gizli moddan açık profile geçmenizi sağlamaktır. Açık profil olmayan hiçbir hesap için Instagram beğeni hileleri geçerli olamaz ve verilen siparişler boşa çıkar.

Bunun ardından kendinize uygun bir sosyal medya marketi bularak sosyal medya marketi üzerinden kendinize uygun olan paketi seçmelisiniz. (Bu paketler; Instagram takipçi satın alımı, instagram yorum satın al, instagram beğeni hilesi, beğeni satın al, sosyal medya paneli)

Sosyal medya paneli üzerinden size uygun olan paketi seçtikten sonra kullanıcı adınızı yazarak veya hesap profil linkinizi bırakarak siparişi başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...