6 Kasım 2022 Pazar

Steam İndirimleri 2022

 


Steam oyuncuların pahalı olan oyunları değerinin altında alabilecekleri bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Hatta düzenlemiş olduğu dönemsel indirimlerle oyuncular uygun fiyata istedikleri oyunları satın alabiliyorlar. Tabi indirimler oyun firmalarının kendileri tarafından belirleniyor. İndirim günlerinin başladığı tarihten bitiş tarihine kadar olan sürede alındığında daha uygun fiyata satın alınabiliyor. Steam indirimleri 2022 yılında farklı zamanlarda yapılıyor. Şu an için en yakın tarih ise 25 Kasım’da başlayacak olan sonbahar indirimleri. Bu indirim sonrasında ise tekrardan devam edecek. Bunun için en yakın zamandaki indirim zamanına bütçesini ayarlayamayan oyuncular bir sonraki indirim tarihini merak ediyor.

Steam indirimleri ne zaman? Sorusunun yanıtını verirken burada çok yönlü olarak değerlendirmek gerekiyor. Çünkü bu indirimler bir kereliğine yapılmıyor. Belli zaman aralıklarında yapılan indirimleri takip eden kullanıcılar birini kaçırdıklarında diğerinde indirimli fiyattan istediği oyunu satın alabiliyorlar. Elbette oyun oynamak belli bir yaştaki gençler için kusursuz ve vazgeçilmez bir aktivite. Oyunlar öyle yapıya sahip hale gelmiş ki neredeyse film gibi seyredebiliyorsunuz. Seçtiğiniz oyunu uygun fiyata aldıktan sonra ise artık keyfini sürerek istediğiniz kadar oyunu oynayabiliyorsunuz.

Steam Kış İndirimi Ne Zaman 2022

Steam kış indirimi 22 Aralıkta başlayacak ve 5 Ocak 2023 tarihine kadar da devam edecektir. Oyuncular bir hafta sürecek olan indirim etkinliğinden seçtiği oyunu alarak indirimli sahip olabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...