27 Şubat 2021 Cumartesi

Altcoin Nasıl Alınır

 


Altcoin haberleri ve bitcoin haberlerinde gördüğümüz üzere satın almanın en bilinen ve en uygun yolu borsalardan satın almaktır. Yapmanız gereken şeylerden biri bir borsa bulmak daha sonra bir hesap açtırmak. Banka hesabınıza hatta bazı durumlarda ise banka kartınızı kullanarak altcoin satın alabilirsiniz. Altcoin satın almak istiyorsanız dünyada ünlü olan bir borsa Binance kullanabilirsiniz. Kripto para yorumları ise şunları söylemektedir. Eğer kripto para borsalarında nasıl kayıt olacağını bilmiyorsanız iyi bir araştırma sonucunda bu borsalara kayıt olmayı sağlayabilirsiniz.  Hangi altcoinler popülerlik kazanırsa piyasa kapitalizasyonunu ve piyasa değerini ölçmek için kullanılır. Piyasa değeri bir varlığa ne kadar para ve sermaye yatırıldığını anlamanın diğer bir yönden ölçmenin yoludur.  Genel de başka herhangi bir para biriminde ifade edilebilmesine rağmen Abd doları cinsinden ifade edilmektedir.

Altcoin Avantajları

Kullanımlarında konfor ve kullanılabilirlik olması. Yüksek derecede likidite ve yüksek düzeyde kullanıcı işlem gizliliği bulunmasıdır.  Altcoin analiz edecek olursak. Bunlarda; Ucuz madencilik ekipmanları, Bitcoin’den daha fazla işlem hızı almak. Madenciliğin hızlandırılmasında algoritma ve program kodunda değişiklik.  Ve tekelin yokluğudur. Ama bu kadar avantaja rağmen altcoinlerin birçok da dezavantajı bulunmaktadır. Her belirli kriptonun kendi göre eksiklikleri bulunmaktadır. Fakat bilmeniz gerekenler arasında güçlü dalgalanmalar yani önemli ölçüde ve hatta ölümcül şekilde etkileyenlerdir. Diğeri ise yüksek güven kaybı riskidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...