20 Şubat 2021 Cumartesi

Avukat Tabelası Hakkında

 


Avukat tabelası, belirli kurallar içerisinde hazırlanması gereken tabela kısıtlaması içermektedir. Reklam yasağı bulunan meslek grupları içerisinde yer almaktadır. Bu meslek gruplarına eczane tabela örneği verilebilmektedir. İki renk üzeri yasak olan tabela tercihlerinde ölçüler 70cm x 100cm boyutunu geçmemesi gerekmektedir. Aynı zamanda hukuk bürosu( birden fazla avukatın çalışması) durumunda tabela boyutu 100cm x 150cm büyüklüğüne çıkartılabilmektedir. Bunun yanı sıra birçok tabela kullanımına da izin verilmemektedir. Fiyatları diğer sektör ve meslek gruplarına göre daha uygun görülmektedir. Bunun yanı sıra bu kurallar dahilinde birçok tasarım seçeneği mevcut bulunmaktadır.

Avukat Tabelası Tasarım Önerileri
Yoğunluk ile avukat tabelası seçimleri siyah plan üzerine tercih edilmektedir. Baskın olan bu rengin üzerine ise gold (altın), silver (gümüş) ve beyaz tonları tercih edilmektedir. Beyaz renk seçeneği yoğun tercih edilen ikinci plan rengi olmaktadır. Huzur ve ferahlığı en iyi biçimde temsil eden bu rengin üzerine de gold (altın), silver (gümüş) ve siyah renkleri tercih edilmektedir. Işıklı tabela tercihi bu meslek grubunda sık tercih edilmektedir. Harflerin arkasından hafif bir şekilde verilen ışık rahatsızlık doğurmadığı gibi aynı zamanda zengin bir görünüm katmaktadır. Adaleti simgeleyen terazi avukat tabelalarında en sık tercih edilen simgelerden birisi olmaktadır. Bunun yanı sıra mürekkep kalemi simgesi şık duran tasarımlar arasında yer almaktadır. Pleksi tabela bu meslek grubunda sık tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...