25 Şubat 2021 Perşembe

İnstagramda Fenomen Olmanın Yolları

 


Yıllardır çok geniş kitlelere hitap eden adınızın geçtiği, isminizi duyurma ve yeni iş kurma gibi kullanılan çok güçlü bir platformdur.  İşe ilk olarak fenomenliğin tanımından başlayalım. İnstagram takipçi satın al gibi seçeneklerle ünlü olanlardır. Veya beğeni sayısını arttırmak için instagram beğeni satın al hilesini kullananlar da olabilir. İnstragm fenomeni olmuş kişiler ile yaptığınız görüşmeler gözünüze çarpan tavrı da şudur. Ünlü kelimesi çoğunu rahatsız etmektedir. Youtube için de aynı şey geçerlidir. Çünkü çoğu youtuber da youtube takipçi satın al hilesiyle bu yola girmiş bulunmaktadır.

İnstagramda Fenomenin Olmanın Sırları

Özgün ve orijinal içeriklere sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Daha sonra konu içeriğinden çok kaliteye odaklanmalısınız. Sürekli olarak kötü gönderiler paylaşmaktansa az şekilde kaliteli gönderiler paylaşın. Özgünlüğünüzü korumanız gerekir. Fakat gerektiğinde de değişime ayak uyduracak esnekliğe sahip olmanız gerekmektedir. İnstagram hesabınızı yaratırken nasıl bir marka oluşturacağınız ilişkin fikrin olup olmadığını düşünün. Hedef kitlenize odaklanın. Ona göre paylaşımlarda bulunun. Bunun için güçlü bir topluluk kurmadan sağlam bir bağ kurmadan bu işi yapmanız çok da mümkün değildir. Mikro markalarla çalışmayı tercih etmelisiniz. Instagram pazarlaması üzerinde araç ve yöntemler ile sunan web sitelerinden yararlanın. Uzmanlığınıza özgün hashtag’leri taratarak da mikro markalara ulaşmanız mümkün. Dolayısı ile öncelikleriniz takipçilerinizi hayat mücadelelerinize ortak etmek olmalı, bu sayede başarılarınıza onlar da en az sizin kadar sevineceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...