12 Mart 2021 Cuma

Pubg Uc Hilesi Kullanımı

 


Pubg mobile Uc hilesi 2021 yapmak için lütfen önce hesabınıza gönderilecek miktarı seçin. Ücretsiz UC tutarını seçerken nakliye sıkışık olduğunda teslim süresine dikkat etmelisiniz. Bu nedenle, lütfen ilk makalemizde çok sayıda UC seçmemeye dikkat edin. İşlemi tamamladıktan sonra gönder butonuna tıklayınız. Açılan pencerede, dolandırıcı sizden kullanıcı adınızı ve Pubg Mobile oynadığınız platformu sağlamanızı isteyecektir. Kullanıcı adı bölümüne oyunda kullanıcı adınızı veya kullanıcı kimlik numaranızı girin. Bir platform seçerken, lütfen oyunu oynadığınız mevcut platformu seçin. Pubg Uc hilesi 2021 telefonu kullanıcıları IOS ve Android seçeneklerine sahiptir. Oyunu bir bilgisayardan oynuyorsanız, PC seçeneğini seçmelisiniz. Tüm seçeneklerin sunulması bazen sorunlarla karşılaşır. Bu yüzden hileler yaparken platform seçimine dikkat etmeniz gerekiyor. Tekniği tamamladıktan sonra arkanıza yaslanın ve bekleyin. Aynı zamanda Pubg Uc hile yazılımı da arka planda üretime başlayacaktır. Üretim aşamasını durum çubuğundan ve aşağıda görüntülenen metinden takip edebilirsiniz.

Pubg Uc Hilesi Aşama Tamamlama

Prodüksiyon tamamlandıktan sonra hile yapanlar sizden açılan pencerede doğrulama adımlarını tamamlamanızı bekler. Bu adımları tamamlamadığınız takdirde, gönderim askıda kalacak ve başarısız olacaktır. Bu aşamaları tamamlamak çok kolaydır. Tek yapmanız gereken sosyal medya hesabını takip etmek, Youtube kanalına abone olmak ve bildirimi açmak ve ardından web sitesine giriş yapmak için adımları tamamlamak. Bu aşamaları yaptıktan sonra işleminiz kısa süre içinde yoğunluk durumuna göre gerçekleşmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...