23 Mart 2021 Salı

Twitch İzleyici Botu Alma

 


Sosyal medya içerisinde bazı platformların büyüme hızı diğerlerine göre daha yüksektir. Twitch özellikle son beş yıl içerisinde inanılmaz bir yol kat etmiştir. Bu da otomatik olarak platform içerisindeki rekabet ortamının maksimize olmasına yok açmıştır. Durum böyle olunca yeni yayıncıların kendilerini kanıtlaması zor hale gelmiştir. Demirbaş olarak bilinen yayıncılar açısından ise ellerinde var olan izleyiciyi sabit kılmak zorlaşmıştır. Twitch izleyici botu bahsedilen durumların sorun olarak nitelendirilmemesi için çalışmaktadır. Bu sayede bilinen yayıncılar için de yeni katılanlar için de izlenme oranları kontrol altına alınmış olunmaktadır. Üstelik bu durum gizlilik içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Twitch İzlenme Oranı Artırma

Twitch izleyici botu ücretsiz olarak da denenebilmektedir. Bahsedilen durum sistemin kendine ne kadar güvendiğini ve herhangi bir sorun bulundurmadığını otomatik olarak kanıtlamaktadır. Konu hakkında merak edilen konulardan biri de trafiktir. Geçmiş yıllarda bu tür işlere girişenler yayına bir anda yüklenme sorunu ile karşılaşmışlardır. Yani izleyiciler bir anda yayına katıldığı için trafik meydana gelmiş ve satın alma durumu dikkatli kişilerce anlaşılmıştır. Twitch bot atma sisteminde artık bu gibi bir sorun bulunmamaktadır. Çünkü satın alınan izleyicilerin sıralı bir şekilde ya da küçük gruplar halinde yayınlara katılım sağlamaları garantilenmektedir. Böylece yayıncılar, dikkatleri sadece yayınlarına odaklı olacak şekilde hareket edebilmektedir. Bu da istenen başarıyı beraberinde getirerek yayıncıların kazanmasını sağlamaktadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...