10 Mayıs 2021 Pazartesi

Burger Yiyelim Online Sipariş

 


1976 senesinde Keban et markası ile et dünyasına giren ve sonrasında bu piyasada kendisini kanıtlamış bu marka 2016 senesinde de Burger yiyelim markası ile piyasada yer bulmuştur. Kısa süre içerisinde büyüyen bu marka günümüzde 19 şube ile müşterilerine hizmet vermekte ve bu şubeler İstanbul, Tekirdağ ve Eskişehir’de yer almaktadır. Bu markanın en güzel özelliklerinden birisi de, hamburger siparişlerinin online olarak veriliyor olmasıdır. Web sitesi üzerinden birçok menü için sipariş oluşturulabilmektedir. Fiyatların rakipler ile kıyaslandığında ucuz olduğu görülmektedir ve bunun nedeni de kendi ürünlerini kendi et entegre tesislerinde üretiyor olmasıdır. Et aşkı ile yanıp tutuşan kişiler bu site üzerinden 11:00 ve 23:00 saatleri arasında siparişlerini verebilirler.

Burger Yiyelim Online Sipariş Nasıl Verilir?

Burgeryiyelim.com sitesine öncelikle giriş yapılmalı ve ana sayfanın üst bölümlerinde yer alan online sipariş butonuna tıklanmalıdır. Bu butona tıklandığı takdirde hangi şube üzerinden sipariş verileceği seçilmelidir. Size en yakın şubeyi seçtikten sonra birinden uygun fiyatlı birçok menü ziyaretçilerin karşısına çıkacaktır ve bu menülerden birisini seçip siparişinizi verebilirsiniz. Bu aşamada gel al veya adrese teslim seçeneklerinden birisinin de seçilmesi gerekiyor. Dilerseniz ekstradan atıştırmalık, tatlı veya içecekler sipariş edebilirsiniz ve siparişinizi geçtikten kısa bir süre sonra teslimatınız istediğiniz şekilde gerçekleşecektir. Sipariş bölümünde kampanyalar kısmının da incelenmesi daha avantajlı sipariş oluşturmayı mümkün kılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...