12 Temmuz 2021 Pazartesi

Mozaik Kebap Dikmen


1990 yılında kurulan Mozaik kebap restoranı lezzetleriyle günümüzde de kendinden konuşturmayı başarıyor. Kalitesini korumasının nedeni özen gösterdiği bazı unsurlardan kaynaklanır. Tercih ettiği et, çalıştığı elemanları ve alanında uzman ustaları bu unsurların başında gelmektedir. Ürünleri günlük olarak yapılır. Bu yüzden tazeliği korur. Ayrıca toplu davetler içinde sipariş alınmaktadır. Fakat bu hizmetten yararlanmak için Mozaik kebap dikmen şubesini birkaç gün önceden bilgilendirmeniz gerekir.

Mozaik Kebap Lezzetleri

Eti en güzel şekilde müşterilerine sunan Mozaik kebap sokullu menüsü oldukça geniştir. Adana, Urfa, patlıcan kebapları müşteriler tarafından en çok tercih edilen lezzetlerdir. Ayrıca pide ve lahmacun sevenlerde unutulmamıştır. Kıymadan, kuşbaşına çeşitler mevcuttur. Et ile arası olmayanlar içinde peynirli pidelerde vardır. Zengin ikramlarıyla da göz doldurmaktadır. İkramların başında salata ve mezeler yer alır. Aynı zamanda Dikmen kebapçı tatlıları da bulunur.

Mozaik Kebap Hizmetleri

Lokantada müşterilere hizmet verdiği gibi Dikmen pideci paket servisi de bulunmaktadır. Bu sayede evinizin konforunda da lezzetlerimizle buluşabilirsiniz. İnsanlar paket servisi istediklerinde ürünlerin soğuk gelmesinden şikayet ederler. Fakat işinde başarılı kuryelerimiz yemekleriniz soğumadan size ulaştırmaktadır.

Her sektörde önem gösterilmesi gereken ilk konu temizliktir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı belgesi olan Sokullu kebapçı için önemli bir detaydır. Özellikle pandeminin ardından daha fazla dikkat edilmektedir. Hatta belli aralıklarla lokantanın dezenfekte işlemi gerçekleştirilir. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla Sokullu Pideci lokantasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...