19 Ekim 2021 Salı

Dedektör Kullanımından Nelere Dikkat Edilmeli?

 

 


 

Dedektör teknolojisini kullanırken, bazı teknik özelikleri bilmek metallere daha doğru iletim yapmanızı sağlayacaktır. Dedektör kullanırken bilinmesi gereken bazı özellikler şunlardır:

Alan Dengesi

Zemin Dengesi kriteri, dedektörün kullanım alanında mineralli zemini tespit etmek için kullanılan değişken bir ayar dengesidir. Dedektör zeminin kullanılacağı alan sahil kumu, tuz yâda toprak gibi ince olan demir parçalarını içerir. Bu tür mineraller dedektörlerin iletim yerine benzer biçimde yanıt verir. Gömülü durumdaki hedefe oranla zeminin fazla kütlesi sebebiyle, mineral etkisi az olan hedefleri kolayca gizleyebilir. Bu ortaya çıkan durumu düzeltmek içinde dedektör Zemin Dengesi ayarı cevap veren zemin sinyalini ortadan kaldırır, böylece hedefte olan sinyali çok bir net bir biçimde duyarsınız ve yer gürültüsünden rahatsız olmanız imkânsızdır.

Frekans Kontrol Ayarı

Dedektör frekansı, alan hedeflerinin ne kadar doğru tespit edildiğini belirleyen temel etmenlerden biridir. Genellikle yüksek oranda ileti yapan frekans detektörleri, küçük olan hedeflere daha duyarlı olurken ve daha az frekanslarla ileti yapan frekans detektörleri, büyük hedeflere daha çok derinlik iletir. 5B’ nin frekans teknolojisi ise VFLEX ve VLF’dir.

5B’ nin frekans teknolojileri BBS, MPS ve FBS devrim niteliğinde olan Multi-IQ teknolojisi, aynı anda birden çok frekansı hızlı bir şekilde iletir ve bu sebeple aynı anda daha az ve daha derin büyük hedeflere ulaşır.

 

Dedektör Fiyatlandırması

 Dedektör fiyatları, dedektörlerin teknik özelliğine, modeline ve kullanım yerine göre değişkenlik gösterir. Bunun yanı sıra sitemizde her bütçeye uygun olan dedektör modeli bulunmaktadır. En ucuz biçimde sizlere sunulan detektöre web sayfamızdan sahip olabilir ve teknolojik türdeki detektörlere de web sitemizden ulaşabilir ve altın dedektörü de satın alabilirsiniz. Ayrıca firmamızla iletişime geçerek kiralık dedektör ve ikinci el dedektör satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...