3 Ekim 2021 Pazar

Soğan Büyüsü

 

 


Soğan büyüsü eski çağlardan beri yapılmakta olan etkili bir büyüdür. Soğan büyüsü etkili olması sebebiyle kara büyü kategorisinde yer almaktadır. Soğan büyüsünün yapılma amacı ise kişileri birleştirmek ve ayırmaktır. Bazı zamanlarda hayatımızda eksikleri fark etme noktasında eksiklerimiz olabiliyor. bunların farkına vardığımız zamanda ise iş işten geçmiş oluyor. Bu gibi durumlarda ise kendi başımıza çözemeyeceğimiz durumlar başımıza geliyor. Bu gibi durumlarda uzman kişilerden yardım alıyoruz. Buna örnek olarak Fransa medyum hocalar örnek verilebilmektedir. Daha sonra araştırmalar içerisine giriyoruz neler yapabileceğimiz ile ilgili. Bu gibi durumlarda Medyum Omayra ile çalışabilirsiniz. Kendisi yıllardır medyumluk yapmaktadır. Buna rağmen hakkında hiçbir şikayet yoktur. Medyum şikayet bölümlerinde yapabileceğiniz ufak bir araştırma ile buna sizlerde şahit olabilirsiniz. Medyum Omayra bu işe gönül vermiş ve yıllardır mesleğini icra eden biridir.

 

Soğan Büyüsü Nedir ve Nasıl Yapılır ?

Soğan büyü eski zamanlarda Fransa medyum hocalar tarafından yapılmaya başlanmış olan bir büyüdür. Sevdiğiniz kişinin zamanla sizden uzaklaşmış olduğunu görüyorsanız ve artık denemediğiniz bir yol kalmadıysa bu yola başvurabilirsiniz. Diğer büyülere göre yapılış biçimi olarak farklılıklar göstermektedir. Bu büyüyü ayırma büyüsü olarak kullanacaksanız bir soğanın içine büyülü sözcükler ve çeşitli semboller ile yaparsınız. Tabi ki bu büyüyü tek başınıza yapmanız doğru değildir. Bunun için bir medyum hocadan yardım almanız gerekir. Bu büyüyü yaptırmak oldukça zorlu bir süreçtir. Bu büyüyü yapan medyumlar daha sonrasında dinlemeye çekilmektedir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...