29 Haziran 2022 Çarşamba

Tom Ford Black Orchid Özellikleri

 


Doğru parfümü nasıl seçersiniz? Parfümün içerisinde bulunan notaları sizi ne kadar etkiler? Hangi tür bir parfümden yana tercihinizi kullanmalısınız? Tüm bu soruları bir kenara bırakalım ve sizi tom ford black orchid ile tanıştıralım. Ön yargılardan uzak bir şekilde unisex parfüm seçeneğinin ne kadar farklı olabileceğini bize net bir şekilde gösteren bir parfümdür.

Parfümün Genel Özellikleri Nelerdir?

Bu ürün hemen hemen tüm ciltleri için kullanıma uygun bir parfümdür. Orta sertlikte kokuya sahip olduğu için, baharatlı ve oryantal notaları daha ağır basar. İçeriğinde zengin koku seçenekleri barındırır. Bu da günün farklı saatlerinde farklı notaların ön plana çıkmasına neden olur.

Aynı zamanda Tom Ford’un tüm ürünlerinde olduğu gibi arka fonda sandal ağacı ve çiçeksi kokularda ön plana çıkmaktadır. Kısaca parfümün alt notaları hakkında da şunları söylemek yanlış olmayacaktır. Ylang ylang aroması, lotus ve siyah orjide, vatier ve vanilya ile birleşmiştir.

Kimler İçin Uygundur?

Hareketli bir iş yaşantısına sahipseniz ve günün belli saatlerinde kendinize vakit ayırmayı seviyorsanız bu koku tam olarak sizi anlatmaktadır. Aynı zamanda çok yoğun notalara sahip olmasına rağmen Tom Ford ayrıcalığı ile ortaya çıkan konu başlığı ise, bu notaların farklı zamanlarda kendini gösteriyor olmasıdır.

Başka bir deyiş ile şunu söyleyebiliriz ki, bu parfüm sayesinde günün farklı zaman aralıklarında farklı kokularınızla ortaya çıkmanız mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...