16 Temmuz 2022 Cumartesi

Modern Mutfak Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

 


Evini yeni almış ya da eski evini yenilemek isteyenlerin dekorasyon konusunda dikkat ettiği en önemli yer mutfaktır. Çünkü kadınlar gün boyunca zamanlarının büyük bölümünü bu alanda geçirdiği için mutfak dekorasyonu onlar için ilk sırada yer alır.

Mutfak bir evi gösterişli, şık ve dekoratif gösteren önemli alanların başında geliyor. Ancak mutfak dekorasyonu yaparken mutfağı evin diğer bölümlerinden ayırmamak gerekir. Koridordan başlayan yolculuk mutfağa doğru uzanırken bütünlüğün bozulmaması ve renklerden mobilyalara kadar birbirini tamamlıyor olması gerekir.

Mutfak dekorasyonu yapılırken ilk karar verilmesi gereken tarzının ne olmasını istediğinizdir. Bazı mutfaklarda avangard bir görünüm tercih edilirken bazıları daha modern mutfakları tercih eder. Bu iki mutfağın kendine has özellikleri ve güzellikleri vardır, fakat belirgin özellik birinin modern çağı diğerinin ise eskiyi bugüne uyarlayabilmesidir.

Şık Banyo Dekorasyonu

Evde mutfak kadar önemli bir alanda banyo dekorasyonudur. Her ne kadar banyo dekorasyonu evde ikinci planda tutuluyor olsa da şık bir banyo evin tamamlayıcısı olacaktır.

Banyoda kullanılan fayanslardan duşa kabine, armatürlerden mobilyalara kadar her şey sizin karakterinizi yansıtıyor olması gerekir. Banyo sadece duş alınıp çıktığınız bir alan olmanın çok daha üzerindedir. Bu nedenle duştayken bile keyifli zamanlar geçirmek banyonun estetik güzelliğine bağlı olarak değişecektir.

Renkler, tasarım ve dinamik yapı banyonun güzelliğini ön plana çıkarmalıdır. İster banyo olsun ister mutfak dekor edilmek isteniyorsa önce farklı tasarım alternatiflerine de göz atmak yerinde olacaktır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...