19 Temmuz 2022 Salı

TeamSpeak3 Satın Al

 


İletişim bir dönemler yalnızca yazışarak yapılıyorken bugün sesli ve görüntülü sistemler halini almıştır. İnsanlar dünyanın neresinde olursa olsun birbirleriyle sesli iletişime geçebiliyor ve istedikleri kadar konuşabiliyor. Tabi burada sesli iletişimden bahsedildiğinde ilk akla gelen programlar arasında Ts3 kiralama işlemi beliyor. Peki, bu sistem nedir ve nasıl çalışır?

TS3 Nedir?

Ts3 kelimesinin uzatılmış hali TeamSpeak 3 şeklindedir. Sesli iletişim programı olan bu yazılım insanlar taraından kurulan sunuculara diğer farklı kişilerin ağlanmasını sağlamak ve bu odalarsa sesli ya da yazılı olarak birbirleriyle iletişime geçmeye yarar.

Teamspeak3 satın alma işlemi eskiden çok fazla olurken bugün ise insanlar farklı teknolojilerin hatta daha gelişmiş teknolojilerin devreye girmesiyle farklı sistemleri de tercih etmeye başlamışlardır. Örneğin bugün dünya da en çok kullanılanlardan bir tanesi Disord olmuştur. Bu tip iletişim programları özellikle sohbet siteleri ya da oyun siteleri için favori konumdadır. Kurulan bir internet sitesine dahil edilebilen bu sistem sayesinde kolayca sesli iletişime geçilebilir.

TeamSpeak 3 Nasıl Kullanılır?

TeamSpeak 3 programını kullanmanız için öncelikli olarak sisteminize indirmeniz gerekiyor. Kurulum işlemlerinizi tamamladıktan sonra programı açarak üst bölümdeki sunucu IP adresini yazıp o sunucuya giriş yapıyorsunuz. Ayarlar kısmından isteğinize bağlı olarak mikrofon veya kulaklık takabiliyor ve bunların ayarlarını da yapabiliyorsunuz.

TS3 programının diğer bilgisayar programlarından farkı olmadığından internet konusunda herhangi bir sıkıntıya girmiyorsunuz. Yani bazılarının düşündüğü gibi çok fazla internet harcamıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...