29 Ağustos 2022 Pazartesi

Büyü Nasıl Bozulur?

 


Günlük hayatta her ne kadar büyü yapan kişi varsa bir o kadar da büyü yapılan kişi oluyor. Büyü yapılan kişiler, bu duruma rızaları olmadığında, büyüyü bozdurmak isteyebiliyor. Bu yazımızda büyü nasıl bozulur ? sorusunun cevabını veriyor olacağız.

Büyü Nasıl Bozulur?

Öncelikle yapılmış bir büyüyü bozdurmak için, öncelikle büyünün türünü belirlememiz gerekiyor. Bu büyüyü bulduktan sonra zıt büyü uygulamalı ve söz konusu etkileri büyü yapılan kişinin üzerinden kaldırmamız gerekiyor.

Zıt büyü işlemleri, büyüden büyüye değişiklik gösteriyor olsa da genellikle yapılan büyünün tam tersinin uygulanması ile yapılır. Örneğin bir kağıda yazı yazıldıysa, yeni bir kağıtta bu yazılar silinir ve büyü bozulmuş olur.

Bu gibi yapılan işlemin belli olduğu büyülerde çözüm oldukça kolaydır. Ancak nasıl bir ritüel uygulandığını bilmiyorsanız ya da araştırmalarınız sonunda bulamamışsanız, aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz:

·        İlk olarak büyünün yapıldığı yerde sürekli olarak namaz kılmalı ve kuran okumalısınız.

·        Büyü yapılan yeri arındırmak için, düzenli olarak sirkeli su ile temizlik yapmalı ve odayı havalandırmalısınız.

·        Sirkeli su ile özellikle en çok zaman geçirdiğiniz yerleri ve eşyaları temizlemelisiniz.

·        Saffat ve Bakara surelerini gün içinde sürekli okumalı ya da dinlemelisiniz. Ne kadar çok okur ya da dinlerseniz o kadar hızlı etki gösterecektir.

·        Son olarak esmaları günlük olarak okuyabilirsiniz.

Bu işlemlerin her birini dikkatli bir şekilde yaptığınız takdirde hızlı bir şekilde büyünün etkileri son bulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...