1 Kasım 2022 Salı

Biorezenans Nedir?

 


Almanya'nın Münih kentinde bulunan Bruce Copen Laboratories, kendisini “Kuantum Tepki Teknolojisi alanında dünyanın lider şirketi” olarak tanımlıyor. Şirketin web sitesinde “beyin” ve “Biorezonans öncü” olarak yer alan, İngiliz Biorezonans Derneği'ni kuran ve British Journal of Radiesthesia'nın editörlüğünü yapan Bruce Copen (1923-1998) tarafından kurulmuştur.

Copen, 2600 homeopatik ilaçtan hangisinin hastaya yardımcı olabileceğini belirleyebilen bir cihaz geliştirdi. Ölümünün ardından mevcut yönetim, orijinal teknolojisinin ötesine geçen bir dizi bilgisayar tabanlı cihaz geliştirdi. Biorezonans saç analizi yapmak için, saçların belirli bölgelerine biorezonans girişi yapılır.

 

Biorezonans Amerika’da Yasak Mı?

Biorezonans, hastalıklara neden olan ajanlar ve hastalıklı organlar tarafından yayıldığı iddia edilen radyo benzeri frekansların ayarlanmasıyla hastalıkların teşhis ve tedavi edilebileceği fikrine dayanan bir sahte bilimdir.

Bunun arkasındaki teori, bu tür frekansları tespit ettiği ve/veya frekanslarını eşleştirerek insanları iyileştirdiği iddia edilen on üç cihaz geliştiren Dr. Albert Abrams'tan (1864-1924) kaynaklanmıştır. Abrams, cihazlarını kiralayarak milyonlar kazandı ve Amerikan Tabipler Birliği tarafından "alet şarlatanlarının dekanı" olarak kabul edildi.

2009 yılında ABD Gıda ve İlaç İdaresi, Bruce Copen Laboratories veya Sussex College of Technology'den gelen "dahili hastalıkların teşhisinde kullanılması amaçlanan tüm Biorezonans aletleri" kapsayan bir ithalat uyarısına MARS III'ü dahil etti. Bu yasak halen yürürlüktedir. Biorezonans testi başka ülkelerde hâlâ yapılabilmektedir. Bununla ilgili sakıncalar günümüzde kalkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...