17 Şubat 2023 Cuma

Doğru Zekat Hesaplama

 


Müslümanlar için son derece önemli olan zekat imanın beş şartından gelmektedir. Dünya üzerindeki tüm Müslümanlar zekatı doğru kişiye verdiğine emin olmak ister. Bir diğer önemli nokta ise ne kadar zekat verileceğidir. Yaşadığımız toplum içerisinde ekonomi ve kur sürekli değişmektedir. Bu değişimler yüzünden zekat hesaplama yanlış olabilir.

Şefkat Eli sitesi zekat vermek isteyen Müslümanlara her anlamda yardım eli uzatmak için 2010 senesinde zekat hesaplama aracı kurmuştur. Maddi gelir ve giderler eksiksiz bir şekilde verilen tabloya yerleştirildikten sonra vereceğiniz zekat ortaya çıkar. Şefkat Eli derneği hakkında merak ettiğiniz her şeyi siteden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Zekat Hesaplama Aracı

Şefkat Eli derneği sadece zekat hesaplama aracı değildir, ülkede ve hatta tüm dünyada yardıma ihtiyacı olan insanların destekçisidir. Alanında profesyonel çalışanları ile herkese şefkat elini ayırt etmeksizin uzatmaktadır. Müslümanlar bazen zekatını ya da fitresini nereye vereceğini bilemez. Bu ve bunun gibi durumlarda Şefkat Eli derneğine bağış yaparak paranızı en güvenilir yere yatırabilirsiniz.

Şefkat Eli derneğinde yapılan yardımlar herkesin eşit şartlar içinde yaşaması içindir. Büyük bir şefkat ve sevgi içerisinde yapılan bu yardım din kardeşliğini devam ettirmek içindir. Zekat hesaplama işinde karışıklık yaşıyor iseniz Şefkat Eli derneğinin sitesinden kolay bir şekilde yardım alabilirsiniz. Daha fazla detaylı bilgi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...