29 Mart 2023 Çarşamba

Filo Takip Sistemi

 


Filo takip sistemi araç filosuna sahip olan şirketlerin düzenlenmesi, planlanması ve yol üzerinde olan tüm sorumlu araçların harita üzerinde kontrol edilmesini tek bir cihaz üzerinde birleştirir. Filo takip sistemi ile donatılana araçlar, filo süreçlerinde daha iyi çalışma programı sunmaktadır. Genel olarak kurumsal işletmeler tarafından tercih edilen bu sistem, araçların işleyiş sürecine katkı sağlar. Ticari amaç güdülerek kullanılan bu sistem, bu işlerin mali ve opsiyonel olarak daha kolay bir şekilde yönetim imkânı sunar. Bu sistem dâhilinde çalışan işletmeler hem araçlarını, hem de şirket dâhilinde çalışan personellerini kontrol altında tutar. Kiralık araç ya da yük taşıma şirketlerinde kullanılan filo takip sisteminin kurulumu da oldukça kolaydır.

Filo Takip Sistem Kurulumu

Filo araç takip sistemi kurulumu için; tablet, akıllı telefon ya da bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Filo takip sistemini farklı araçlara eş zamanlı olarak kurduktan sonra belirtilen cihazlar üzerinden tüm cihazları takip edebileceksiniz. GPS ve GLONASS uydu sistemi ile çalışan mobil veri cihazları, istediğiniz tüm bilgileri şebeke üzerinden depolar ve size sunar. Geriye yönelik bilgi sistemi de olabilen takip sistemi sayesinde geçmiş zamanlara dair tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dünyada 4 temel takip sistemi bulunur. GSM tabanlı, uydu tabanlı, kara kutulu ve hibrid destekli takip sistemlerinden araç filosu için seçilen sistem şirketin durumuna göre belirlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...