25 Mayıs 2023 Perşembe

İpek Kirpik Nedir?

 


Gerçek kirpiklerin üzerine uygulanan İpek kirpik işlemi sayesinde kirpikler gürleşir ve güçlenir. Saf ipekten elde edilen kirpikler gözlerin yapısına göre dizayn edilir. tek tek yapıştırılan ipek kirpikler tamamen kişilerin istek v ihtiyaçlarına göre şekil alır. Kısa ya da seyrek kirpik görünümü de engelleyen bu işlem birçok kadın tarafından güvenle tercih ediliyor.

 Ortalama 4 ya da 5 hafta kadar kalıcılığı süren bu işlemi, yaptıracağınız ara bakımlar sayesinde kullanım ömrünü kolaylıkla uzatabilirsiniz. Bu sayede 6 aya kadar dayanabilen bu işlem oldukça zararsızdır. Yapılan bu uygulama sayesinde en az 90 gün rimel kullanmanıza gerek kalmıyor ve sizlere doğal güzelliğin kapısını kolaylıkla açıyor.

Takma Kirpik Nasıl Kullanılır?

Kirpik lifting ya da ipek kirpik işlemlerini uygulanmadan önce özellikle de kadınlar tarafından sıklıkla kullanılan Takma Kirpik işlemi oldukça kolaydır. Bu işlem, tüm kirpik olarak ya da tane kirpik olarak değişiklik gösterir. Özel bir yapıştırıcı sayesinde kirpiklerin üstüne uygulanan bu işlemi en fazla 2 ya da 3 gün içerisinde kendiliğinden düşmeye başlar. Fakat güzellik uzmanları tarafından takılan takma kirpiklerin kullanım ömrü 4 aya kadar uzayabilir. Hassas bir göz yapınız varsa bu takma kirpikler düzenli kullanımda bazı sorunları da beraberinde getirebilir. Özellikle de yapıştırıcının göze kaçması göz çevresinde kızarıklığa, gözde batma ve yanma hissine sebebiyet verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...