2 Mayıs 2021 Pazar

Uwell Caliburn G Coil Nasıldır?


Uwell markasının adeta elektronik sigara piyasasını yeniden oluşturduğu hepimizce malum…Özellikle Caliburn serisi oldukça dikkat çekiyor ve yüksek satış miktarları ile adeta rekorları alt üst ediyor. uwell caliburn g coil bu kapsamda en çok tercih edilen elektronik sigarlardan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu cihazların bir diğer genel adı ise pod mod… Pod mod elektronik sigaraları ve tavsiyeleri hakkında sizde hemen bize ulaşabilir ayrıntılı ürün seçeneklerini ve kullanıcı yorumlarını hemen inceleyebilirsiniz.

Uwell Caliburn G Özellikleri

Bu bölümde ise uwell caliburn g serisinin özelliklerini inceleyelim. Çinko maddesinden üretildiğini en başta söyleyelim. Bu madde sayesinde uzun ömürlü kullanım ve sağlamlıkla birlikte dayanıklılık sağlanıyor. Bu sayede ürünün düşmesi ve çarpması sonucunda çöpe atmaktan kurtuluyorsunuz. Gelelim Batarya ömrüne ve pil kalitesine. Öncelikle piyasada bulunan diğer ürünlerin aksine kaliteli pillerden oluştuğunu ve yüksek pil haznesi ile uzun süreli kullanım imkanına sahip oluyorsunuz. Bu pilin gücü ise tam olarak 690 mah yani oldukça güçlü. Bunun yanı sıra piller hızlı şarj olma imkanıyla kısa sürede pilini tamamen doldurabiliyorsunuz.

Bu kapsamda uwell koko prime ile benzer özellikler e olduğunu her iki ürünün de piyasa da oldukça fazla rağbet gördüğünü rahatlıkla ifade edebiliriz. Tüm bu iki ürünün de geri dönüşleri oldukça fazla sayıda…Sizde elektronik sigara hakkında tüm bilgi ve yorumları hemen sitemizde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...