7 Temmuz 2021 Çarşamba

Eski Datça Oteller

 


EskiDatça özellikle salgın kapsamında tatil denince akla ilk gelen yerlerden biri haline gelmiştir. Sakin yapısı, kalabalıktan uzak bir tatil isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunmaktadır. Üstelik konum olarak da çok iyi bir yerde olan Eski Datça üzerinden farklı noktalara erişim sağlamak da mümkündür. Bu sayede konaklama yeri sabit olsa bile tatil boyunca farklı yerler ziyaret edilebilmektedir. Peki bölgede konaklama nasıldır?

Tarihi yapılar EskiDatça oteller kategorisinde ilk sırayı almış durumdadır. Bu sayede tatilciler oldukça otantik bir ortamda huzur bulabilmektedir. Sakin yapısına karşın isteyenler için gece eğlence önerileri de otel çalışanları tarafından verilebilmektedir. Üstelik yine isteklere göre oteller tam pansiyon, yarım pansiyon şeklinde değerlendirilebilmektedir. Otellerin verdikleri hizmetlere göre fiyatlarının düşük olduğunun da altı çizilmektedir. Tatil köyleri ile kıyaslandığında burada çok daha aşağı fiyatlardan tatil yapılabilmektedir. 

Taş Otelde Tatil

Günümüzde modern yapılı tatil merkezleri halen popülerdir. Buna karşın pek çok kimse artık tatilde gürültüden ziyade sakinliği tercih etmektedir. Tercihleri bu şekilde olanlar için butik ya da taşotel önerilerinin yapılması mümkündür. Bahsedilen oteller özellikle dekorasyonları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu tip otellerin büyük olmadıkları unutulmamalıdır. Büyük olmamaları yüzünden kapasiteleri de sınırlı olan otellerde erken rezervasyon çok önemlidir. Üstelik erken rezervasyon yaptıranlar acele giriş yapanlara göre daha az ücret de ödemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...