26 Eylül 2021 Pazar

Kanla Yapılan Büyü Çeşitleri Nelerdir?

 


Büyüler de pek çok çeşitli nesne kullanabilen gerçek medyumlar adına en fazla kullanılmakta olan unsurlardan birisi kandır. Kan ile beraber yapılan büyü tarzları genel olarak kötü niyetler yapılmaktadır. Kara büyülerde de bu teknikler oldukça sık bir biçimde kullanılır. Kimi zaman hayvan kanı kimi zaman insan kanı ile birlikte yapılacak olan işlemlerden sonra okunacak tılsımlı sözlerin etkileriyle oldukça kısa bir zaman içerisinde istenen sonuçlar alınabilir.

 

Almanya medyum hocalar tarafından sık bir şekilde kullanılmakta olan kan büyüleri birçok medyum tarafından da kullanılmaktadır. Bu tarz işlemlerde önemli olan konu ise kanların nasıl kullanılmasıdır. Kimi zaman etki altına alınacak olan kişilerin eşya ya da resimlerine damlatılan kan damlaları bazen de o insanların yemeklerine damlatılır. Daha sonrasında ise o yemekleri yemeleri sağlanır. Özellikle adet kanı büyüsü işlemlerinin insanların mutlu olmalarını sağlayabilmek adına yapılan ve ayrıca yemeklere damlatma yöntemiyle yapılan işlemlerdir. Bu tarz büyüler her zaman oldukça güçlü olmuştur.

 

Kanla Yapılan Büyüler

Gerçek medyumlar bu teknikeri hiç zorlanmadan uygulamaktadır. Aynı zamanda neticeleri de genel olarak kısa bir süre içerisinde ortaya çıkmaktadır. Önemli olan ise kanların hangi hayvan grubundan temin edildikleri ya da nasıl kullanıldıklarıdır. Bugüne kadar pek çok farklı ama için kullanılmakta kanlar almanya medyum hocalar tarafından da sık bir şekilde kullanılmaktadır.

 

Bazı medyumlar bu tip teknikleri kullanmayı istedikleri vakit hareket geçecek enerjinin büyüklüğünün farkında olduklarından dolayı bu teknikleri kullanmayı istemeyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...