27 Eylül 2021 Pazartesi

Mining İle Kazanç Sağlama

 


Mining kelimesi sık sık duyduğumuz kavramlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kelime, coin ağının yapılan işlemleri onaylaması için bilgisayarlara matematiksel işlemlerin yaptırılması ve bu sayede de güvenliğin arttırılması anlamına gelmektedir. Bu iş sonrasında coin madencileri ödül olarak yeni oluşturulan coin toplayabilir ya da onaylamış oldukları işlemlere ait faturaları alabilirler. Yani madencilik, coin üzerinden para kazanmak için yapılan işlemlerden bir tanesi olarak bilinmektedir; ancak bütün coin kullanıcılarının madencilik yapmadığını da belirtmek gerekir. Çünkü madencilik yöntemi göründüğü kadar da kolay bir yöntem değildir. Eğer bu piyasa üzerinden işlem yapmak ve para kazanmak istiyorsanız anlık takipler de bulunmalı ve iyi düzeyde bilgiye sahip olmak gerekir.

Mining İçin Gerekli Olanlar

Rig için gerekli birçok malzeme gereklidir ve bunlar oldukça maliyetli olabilmektedir. Bu malzemelerin başında da ekran kartı gelmektedir ki, sıradan ekran kartları bu aşamada pek de işe yaramayacaktır. Ekran kartı mining işlemleri maliyetli olsa da, oldukça iyi para verebilmektedir. Aynı zamanda anakart ve güç kaynağı da bu malzemeler arasındadır. Cpu ve soğutma sistemleri de bu malzemeler arasındadır. Mining rig destek alarak bu konuda hızlı adımlar atabilir ve daha hızlı para kazanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Hiveos teknolojisi ise bu alandaki yeniliklerden birisi olup, Hiveos destek hizmeti alarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...